طلاق توافقی در خارج از کشور

طلاق توافقی در خارج از کشور

ایرانیان ساکن خارج از کشور در صورتی که قصد طلاق داشته باشند باید طبق قوانین ایران طلاق خود را پیش ببرند. مراحل طلاق توافقی در خارج از کشور تفاوتی با طلاق توافقی در ایران ندارد و زوجین قبل از هرچیز باید برای جدایی توافق کنند و بر سر مسائل مشترک زندگی مانند مهریه، جهیزیه، حضانت فرزندان و… به توافق برسند.

معمولا مشکلی که برای اکثر ایرانیان مقیم خارج از کشور پیش می‌آید این است که حضور طولانی مدت در ایران برای پیگیری مراحل طلاق کمی دشوار است. در صورتی که زوجین بدون داشتن وکیل قصد طلاق داشته باشند حدود 6 الی 9 ماه زمان سپری می‌شود و شرکت در جلسات مشاوره و دادگاه برای ایرانیانی که خارج از کشور زندگی می‌کنند طبیعتا سخت است.

اما در صورتی که برای طلاق توافقی وکیل داشته باشید، نیازی به حضور شما در هیچ کدام از مراحل نیست و وکیل شما صفر تا صد کار را در مدت زمان بسیار کوتاه‌تری انجام می‌دهد.

برای این منظور کافی است از طریق سامانه میخک و یا سامانه ثنا به یک وکیل در ایران وکالت دهید.

 

مدارک لازم برای طلاق توافقی در خارج کشور

مدارک مورد نیاز برای طلاق ایرانیان خارج از کشور به شرح زیر است:

شناسنامه و کارت ملی آقا

شناسنامه و کارت ملی خانم

عقدنامه یا همان سند ازدواج

توافقنامه طلاق توافقی

گواهی عدم بارداری

 

قوانین طلاق خارج از کشور

قوانین طلاق در خارج از کشور تفاوتی با قوانین طلاق در ایران ندارد. فقط در طلاق ایرانی خارج از کشور، خانوم باید یک آزمایش عدم بارداری در کشوری که در آن ساکن است بدهد و نتیجه را برای وکیل خود ارسال کند و وکیل نیز آزمایش را ترجمه کند.

 

مهریه ایرانیان خارج از کشور در زمان جدایی

از جمله مهم‌ترین موارد هنگام جدایی موضوع مهریه در طلاق توافقی است. برای بسیاری از ایرانیان خارج از کشور سوال پیش می‌آید که شرایط مطالبه مهریه در خارج از کشور چگونه است؟

مهریه در طلاق توافقی کاملا به توافق بین زوجین بستگی دارد و دادگاه به توافق بین مرد و زن احترام می‌گذارد. در صورتی که وکیل طلاق توافقی ایرانیان خارج از کشور داشته باشید وکیل باید در توافقنامه به طور مشخص و برحسب تفاهم زوجین بنویسد که مهریه کامل دریافت می‌شود، بخشی از مهریه و یا کل آن بخشیده شود یا…

 

حضانت فرزندان ایرانیان خارج از کشور پس از جدایی

موضوع حضانت فرزندان در طلاق توافقی خارج از کشور نیز مانند باقی مسائل کاملا به توافق بین زوجین بستگی دارد. حضانت قانونی فرزند دختر تا سن 7 سالگی با مادر اس؛ از سن 7 تا 9 سالگی نیز حضانت با پدر است و بعد از 9 سالگی دختر از دایره حضانت خارج می شود و خودش میتواند تصمیم بگیرد با کدام یک از والدین زندگی کند.

حضانت فرزند پسر تا 7 سالگی با مادر است. بعد از 7 سالگی تا سن 15 سالگی حضانت پسر با پدر است و بعد از آن پسر از دایره حضانت خارج می‌شود.

پیمایش به بالا