سرقت مسلحانه و غیر مسلحانه نوعی سرقت تعزیری است. معمولاً در سرقت مسلحانه که با عنوان سرقت تعزیری مشدد شناخته میشود سارق از سلاح سرد یا گرم برای ربودن اموال غیر، استفاده میکند.
اما در سرقت غیر مسلحانه سارق برای ربودن و تصاحب اموال دیگران از حیله یا زور استفاده میکند که قانونگذار با توجه به نوع جرم برای آنها مجازاتهای مشخصی را در نظر گرفته است.
وکیل سرقت مسلحانه
وکلایی هستند که به صورت تخصصی در زمینه سرقت مسلحانه به عنوان یکی از جرائم کیفری و حدی فعالیت میکنند. سرقت یا دزدی یک فعل غیر قانونی و مجرمانه است که در ماده ۲۶۵ قانون مجازات اسلامی به آن پرداخته شده است. در این ماده قانونی ربودن یا دزدیدن مال متعلق به غیر با عنوان سرقت شناخته میشود.
سرقت فقط به یک فعل خاص یا مصداق خاص محدود نمیشود بلکه با توجه به شرایط و نوع فعل از تنوع بالایی برخوردار است. سرقت به شکل فعل افراد حقیقی و حقوقی متصور بوده و وجود دارد و از لحاظ گستره و دامنه به دو دسته سرقت حدی و تعزیری تقسیم میگردد.
برای قرار گرفتن سرقت در دسته حدی باید ۱۴ شرط تحقق آن فراهم باشد و اگر شروط در نظر گرفته شده در سرقت قابل تحقق نباشد آن سرقت در زمره سرقت تعزیری قرار میگیرد.